LIITY JÄSENEKSI

Kelkkailetko Lumi Savon alueella?
Tervetuloa mukaan Lumi Savon Moottorikelkkailijat ry:n toimintaan!

Kerhomme neuvottelee sopimuksia moottorikelkkaurista maanomistajien kanssa. Sopimusten synnyttyä rakennamme ja hoidamme omia kerhouria talkoilla.  Yhdistyksemme tavoitteena on turvallisen ja vastuuntuntoisen kelkkaharrastuksen lisääntyminen Lumi Savon alueella. Viranomaisiin, maanomistajiin ja muihin maastossa liikkuviin pidämme välit hyvinä noudattamalla säädöksiä ja olemalla aiheuttamatta turhaa häiriötä. Yhdistys on Suomen Moottorikelkkailijat ry:n (SMK) jäsenseura. Jäsenenä voit lunastaa lisenssin ja osallistua SMK:n ja SML:n (Suomen Moottoriliitto) alaisiin kilpailuihin.

Kerhon jäsenenä sinulla on oikeus kelkkailla ilman erillistä uramaksua LSMK:n kerhourilla, joita on Lumi Savon alueella yli 100 km. Kerhourat täydentävät runsaita julkisia moottorikelkkareittejä ja -uria. Kerhouria hoidetaan osittain koneellisesti, eikä niillä ole ruuhkaa ja kunto on yleensä jopa parempi kuin runsaassa käytössä olevien yleisten kelkkareittien.

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia jäsenistölle kauden mittaan. Talkoot, urien avaukset ja kunnostukset, sekä yhteiset ajotapahtumat ovat tapahtumia, joissa tutustut parhaiten seudun muihin kelkkailijoihin. Näistä tiedotamme kotisivuillamme.


Jäseneksi pääset täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen (linkki) ja sitoutumalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Yhdistyksen säännöt ja tietosuojaseloste

Jäsenenä sitoudut maksamaan vuosittain vahvistettavan jäsenmaksun.

Jäsenmaksut 2024

  • varsinainen jäsen 60 €
  • perhejäsenet, samassa ruokakunnassa varsinaisen jäsenen kanssa 30 €
  • eläkeläisjäsenet 40 €
  • kannattajajäsenet 15 €
  • vapaa ehtoinen talkoo maksu 20 e ( ei harmita jos missaat talkoot..)

Täytä siis liittymislomake ja tule mukaan kerhomme toimintaan!

https://edge.flomembers.com/lumi-savon-moottorikelkkailijat/members/application?_lang=fi