SM MITALISTEJA PALKITTIIN

LSMK ry onnittelee kaudella 2022 menestyneitä kerhon SM-mitalisti kelkkailijoita. Jenna Pitkänen, Jesper Hoffren, Joonas Nissinen ja Petri Haverinen. Isosti Onnea kisailijoille ja menestystä kaudella 2023. Tuloksia kaudesta voit tutkailla osoitteessa https://smkry.fi. LSMK ry palkitsee mitalisteja tuotepaketeilla. Kuvissa mitalisteja, Joonaksen kuva puuttuu toistaiseksi…

Kausi paketissa

Kiitokset kaikille kerholaisille kuluneesta kaudesta, kotisivut hiljenee hetkeksi päivitysten osalta, mutta sähköpostit pelaa toimihenkilöille, jos asian tynkää ilmaantuu niin eikun postia liikenteeseen. Tekstiilejäkin vielä löytyy, laitetaan siis posti kulkemaan silläkin osiolla. Lue lisää tekstiileistä täältä.

Palaamme päivityksien kanssa taas elokuun lopussa ja silloin asiaa mm. vuosikokouksesta, tulevista talkoista ja talven tapahtumista.

Nyt Kaunista Kesän Kulkua Kaikille

T. Johtokunta