TERVEHDYS JÄSENISTÖLLE

Nyt asiaa siitä miten vahinkoa aiheutetaan koko yhdistykselle, meille kaikille kelkkailijoille, kun ei noudateta sovittuja sääntöjä.

Viime viikkoina sekä Pajulahdessa, että Juankoski -Ylä-Luosta reitillä ollut luvatonta urien ulkopuolella ajoa.

Pysytään siis vastuullisesti urilla ja jos siellä näkee ajellessa luvatonta toimintaa niin yritetään siihen jollain tapaa puuttua. Mitään virkavallan edustajana esiintymisiä ei kaivata eikä vaadita, mutta jotta reitit olisi jatkossakin käytössä niin pyritään porukalla vaikuttamaan tähän asiaan mahdollisuuksiemme mukaan.

Jos joku tuntee pistoa sydänalassaan niin yhteys yhdistyksen puheenjohtajaan ja asiaa selvittämään tämän Pajulahti keissiin osalta nyt ensihätään. Reitti tärkeä varmasti monelle.
Yhdistyksen puuhamiehillä on muutakin tekemistä kun lepytellä vihaisia maanomistajia ja neuvotella uusia reittilinjauksia.

Sitten mukavampaa uutista. Rautavaaran Moottorikelkkailijoiden Face ryhmä järjestää Kelekka-Ajot Rautavaaralla 19.3. Silloin mahdollisuus tutustua Rautavaaran kunnan ylläpitämään umpihankialueeseen veloituksetta. Kerhomme toimintaa tuodaan esille Ylä-Luostan kelkkakahvilalla jäsenhankkinnan merkeissä. Ravintola Tiilikassa pizzapuffa klo 16.00 ja arvontaa osallistujien kesken..

Nyt vastuullista kelkkakauden jatketta.

– Johtokunta –