YHTEISTYÖTÄ MOOTTORIKELKKAILIJOIDEN KESKEN

Tervehdys jäsenistölle! Tässä yksi uusi mielenkiintoinen tiedotusluontoinen asia jäsenistölle tälle loppu ajokaudelle. Pj Jani Pentikäinen on neuvotellut yhteistyökuvion Sonkajärven Moottorikelkkailijoiden, Ylä-Savon Moottori kelkkailijoiden ja Kajaanin Moottorikelkkareitti yhdistyksen kanssa. LSMK:n jäsenillä on mahdollisuus kelkkailla Lapinlahden, Sonkajärven, Iisalmen ja Kajaanin kuntien ja kaupunkien alueilla olevilla kelkkaurilla ja reiteillä ilman erillistä reittimaksua. Ajoon oikeuttavana todisteena on oltava Lumi Savon Moottorikelkkailijoiden kausitarra 2022 tai sähköinen jäsenkortti puhelimessa. Sopimus ei edellytä mitään reittien hoitotoimenpiteitä yllä mainituilta reittien ylläpitäjiltä, vaan tämä on LSMK:n johtokunnan lisäpalvelu kerhon jäsenille ja kokeiluluontoisena tämän lopputalven. Tulevista vuosista neuvotellaan sitten erikseen, jos tälle on positiivista palautetta luvassa, eli palautetta tulemaan…. Eli Tahko- Varpaisjärvi-Sonkajärvi- Jyrkkä- Sukeva- Kajaani- Sotkamo-Rautavaara-Tahko on nyt mahdollista ilman erillisiä reittimaksuja LSMK:n kauden 2022 jäsenmaksun maksaneille.

PS. LSMK:n ajotapahtuma Ylä-Luostalla 26.2. Tämä nyt viimeistään kalenteriin ja hirvisopalle. TERVETULOA!